Geruchten
10 februari 2006 - Ron Smeets

Werkende PS3 in Taipei

Als we de geruchten mogen geloven dan zullen de bezoekers van de Taipei Game Show die volgende week gehouden wordt de eerste gelukkigen zijn die een kans krijgen om de PS3 van Sony in actie te zien.

Eerder was de nieuwe gameconsole al te zien op de CES in Las Vegas, maar dat waren dummy's.

In Taipei pakt Sony naar verluidt groots uit wat de PS3 betreft. Ongeveer een kwart van haar totale stand zal worden ingenomen door de nieuwe XBox concurrent.

Andere bronnen zijn er niet zo zeker van dat de eerste werkende PS3's in Taiwan zullen worden geshowed en noemen de E3 in Mei als 'magische datum'.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.