Geruchten
31 augustus 2014 - Ron Smeets

Werkende iPhone 6 gefilmd, of toch niet?

De bron van onderstaande video, waarop dus een werkende versie van de iPhone 6 te zien zou zijn, is een bedrijf dat iPhone's en iPad's 'aankleedt' met goud, saffier, glimmende (dure) steentjes en dergelijke.

Zij claimen nu een video te hebben kunnen maken van een 4.7 inch iPhone 6. In het filmpje zie je het toestel zelfs opstarten en aan iTunes gekoppeld worden. Die kan er vervolgens niets mee omdat er geen internetverbinding is.

Natuurlijk is de echtheid van de video, en dan met name de nieuwe iPhone, niet te controleren. Wat echter opvalt, en daarmee de video iets minder geloofwaardig maakt, is het feit dat de afbeelding van de lightning connector op het scherm van de iPhone 6 niet klopt. Het kabeltje hoort helemaal door te lopen tot aan de onderzijde van het scherm en niet 1 centimeter daarboven al 'afgebroken' te worden. Zie de afbeelding onder de video.

Via, Feld & Volk

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.