Geruchten
06 september 2014 - Ron Smeets

Werkende 4.7 inch iPhone 6 gefilmd?

Aanstaande dinsdag onthult Apple de iPhone 6. Gisteren kreeg ik van een betrouwbare bron door dat de goedkoopste (16GB) 4.7 inch versie een prijskaartje van 829 Euro zou hebben. Wat je voor dat geld dan krijgt? Dat kun je deels in deze video zien waarin een werkend exemplaar van de 4.7 inch iPhone 6 voor een camera gehouden werd.

De video is afkomstig uit China en de maker wordt zelf ook in beeld gebracht. Ik hoop niet dat hij bij Foxconn of een van de toeleveranciers werkt, want dan zal dat nu wel snel verleden tijd zijn ;)

Onder de video staan ook nog enkele foto's, afkomstig van dezelfde Chinese bron.

iPhone-6-Foto-China iPhone-6-Foto-China-b iPhone-6-Foto-China-c iPhone-6-Foto-China-f iPhone-6-Foto-China-g iPhone-6-Foto-China-h

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.