Nieuws
09 januari 2010 - Redactie MobileCowboys

Werken voor wereldleider mobiele communicatie is fantastisch

(ADVERTORIAL) - Mobiele telefonie is altijd mijn passie geweest. Ik ben altijd op zoek naar de nieuwe trends en laatste ontwikkelingen op het gebied van mobiele telefonie. Dit alles maakte mijn werk bij een bekende telecom winkel een stuk leuker en gemakkelijker. Na een aantal jaren in de winkel gestaan te hebben was ik toe aan een andere uitdaging. Eén ding wist ik zeker met mijn passie en verkoopervaring moest ik doorgaan. Ik ging op zoek en heb een fantastische baan gevonden!

Mijn naam is Danny en ben nu inmiddels 2,5 jaar werkzaam als Retail Representative Nokia in regio Gelderland. Na mijn baan als verkoper bij een telecom winkel is mijn huidige functie de perfecte manier om me verder te ontwikkelen in het sales vak en daarnaast bezig te zijn met mijn passie.

Als Retail Representative ben ik verantwoordelijk voor het opbouwen of uitbouwen en behouden van een sterke relatie met winkeliers binnen de telecom retail winkels in mijn regio. Dit doe ik samen met een team van 6 collega Retail Representatives en een Field Supervisor die ons begeleidt, traint en coached. Dagelijks hou ik me bezig met:

- het verhogen van de omzet van Nokia bij telecom retail winkels
- geef product trainingen aan het winkelpersoneel
- zorg voor de verhoging van de "visibility" en "mindshare"
- borg de optimale product beschikbaarheid en –zichtbaarheid
- ontplooi nieuwe commerciële activiteiten in samenwerking met winkeliers
- verzamel winkel- en verkoop data
- sta op beurzen

Dit alles is een mond vol en iedere dag is lekker gevuld. Ze verwachten bij Nokia veel maar daar mag ik dan ook het nodige voor terugverwachten. Ik ben toch mooi het visitekaartje van een A-merk. Ik krijg goede begeleiding van de Field Supervisor, Manager en BackOffice. Daarnaast krijg ik product- en salestrainingen die ik in mijn voordeel gebruik en waardoor ik nog sterker in mijn schoenen sta. Ik werk samen met enthousiaste collega’s en er zijn zowel binnen CPM als Nokia goede doorgroeimogelijkheden. Ik heb mijn droombaan dus gevonden! Lijk dit alles jou ook leuk en wil je mijn collega worden? Kijk dan op: www.cpmjobs.nl

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl