Nieuws
19 september 2005 - Ron Smeets

Wereldwijd mobiel internetten met 1 abonnement

Voor diegenen onder u die veel reizen zou dit ook hier een uitkomst zijn: Een mobiel abonnement waarmee je voor een vaste prijs overal ter wereld mobiel kunt internetten.

In de VS heeft Verizon zo'n abonnement. Voor 130 Dollar per maand kan de abonnee binnen de VS ongelimitreerd browsen Daarnaast kan men ook nog eens voor 100Mb mobiel internetten en emailen in 50 landen waar een Vodafone UMTS netwerk beschikbaar is.

Vooralsnog moeten de abonnees wel 2 simcards gebruiken, een voor het CDMA netwerk van Verizon en de ander voor de Vodafone UMTS netwerken. Het gemak zit hem dus met name in de overzichtelijke kosten.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.