Toestellen
27 februari 2007 - Ron Smeets

Wereldwijd al 4 miljoen Chocolates verkocht

De LG Chocolate is nu typisch zo'n toestel waarvan de gemiddelde mobiele beller zegt dat ie hem prachtig vindt of niet kan uitstaan. Een middenweg lijkt er niet te zijn.

Diegenen die het een prachtig toestel vinden nemen de ietwat ouderwetse specs graag op de koop toe. Zij die echter niet voor de charmes van de Chocolate vallen kijken juist ook naar die technische tekortkomingen, voor zover je daarvan mag spreken. Het blijft immers primair natuurlijk een GSM om mee te bellen. . .

Of je hem prachtig of afschuwelijk vindt moet iedereen voor zich uitmaken, maar er zijn intussen wel al 4 miljoen Chocolates wereldwijd over de toonbak gevlogen. En dat in nog geen jaar tijd (behoudens Korea waar hij al sinds eind 2005 te koop is).

Net als bij de RAZR heeft het verkoopsucces inmiddels ook bij de Chocolate al tot de nodige spin- en rip-offs geleid. En het einde daarvan lijkt nog niet in zicht. . .Gerelateerde links:
Chocolate met aardbeiensmaak
Chocolate Platinum op komst
Amerikaanse Chocolate 7 Augustus in de winkels
DVD HiFi systeem in Chocolate stijl
De LG Chocolate is jarig
Chinezen krijgen 'eigen' Chocolate
Chocolate achtige GSM van Pantech
Cherry en Apple Chocolates voor de Amerikaanse markt
LG Chocolate projector
Chocolate MP3 speler
Special edition van de Chocolate II
Clamshell Chocolate van LG
Koreaanse 'Chocolate' rip off
LG KE320 credit card Chocolate GSM geintroduceerd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.