Nieuws
17 april 2014 - Ron Smeets

Welkom Cowboy: Bas Tervuren

Het is alweer een hele tijd geleden dat we een nieuwe Cowboy mochten verwelkomen. Een week geleden schreef Bas Tervuren zijn eerste artikel en binnenkort volgen er ongetwijfeld nog meer.

Tijd om Bas even de gelegenheid te geven zichzelf aan jullie voor te stellen. Welkom Cowboy!

"Mijn naam is Bas Tervuren (23) en ik ben woonachtig in Amsterdam. Al vanaf mijn jeugd weten technologische hoogstandjes mij te boeien. Of dit nu de smartphone, tablet of simpelweg een laptop is, ik volg de ontwikkelingen op de voet en schrijf hier graag over. Met mijn commerciële inslag (Studie commercieel ingenieur aan de HvA) vind ik de toepasbaarheid van de technologie fascinerend.

Ik vind het een eer om te bloggen op Mobile Cowboys en hoop dat dat ik mijn blogpost een waardevolle bijdrage kan leveren. Wilt u mij ergens op wijzen, dan hoor ik dat graag. Zo houden bezoekers en bloggers samen de kwaliteit hoog. Naast bloggen over (mobiele) technologie, houd ik van voetbal, darts en lezen."

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.