Toestellen
05 februari 2008 - Mark

Welke 5 Megapixel Camphone zou jij kopen?

Ik kan deze week een nieuw toestel uit gaan zoeken bij de verlenging van mijn mobiele abonnement. Na twee jaar plezier gehad te hebben van mijn Chocolate wil ik nu echter voor een 5 megapixel camphone kiezen.

Het probleem is dat ik er zelf op dit moment niet uitkom ;-) Ik heb veel gelezen (ook hier natuurlijk) over de Nokia N95 (8GB), de N82, de Samsung G800, de Sony Ericsson K850i en de LG Viewty en voor elk toestel is wel iets te zeggen.

Er zijn ook veel vergelijkende reviews maar die geven, afhankelijk van de reviewer ook geen echt eenduidig oordeel. Bij de een is de N82 het beste, de ander noemt de K850i als duidelijke winnaar en weer een andere adviseert de G800. En dan kom ik genoeg adviezen tegen waarin de N95 of de Viewty op nummer 1 staan, alhoewel de LG maar door weinigen gezien wordt als de beste van deze vijf toestellen.

Kortom, ik weet het effe niet meer. Daarom stel ik de vraag nu aan de duizenden MobileCowboys lezers. Help mij. . . Welke 5 megapixel camphone zou jij kopen als je nu naar de winkel zou gaan?

Laat een reactie achter en/of stem op de poll hier links op de site. Alvast bedankt!Gerelateerde links:
Camera N82 beter dan die van de K850i ???
Videoreview van de Samsung G800
'Flits fotos' van de N82 en N95 vergeleken
LG Viewty verkoopt als warme broodjes
Camera van de N82 beter dan die van de N95?
LGE KU990 VS Nokia N95
Sony Ericsson 5 Megapixel Cybershot phone: K850i
Over de auteur: Mark