Accessoires
16 december 2012 - Ron Smeets

Welk gadget neem je mee als de wereld eindigt op 21-12-12?

Als de voorspellingen van de Maja's toch blijken te kloppen dan eindigt de wereld op 21 december. Dat zou dus betekenen dat toestellen als de Nokia Lumia 920, Sony Xperia E,de Samsung Ativ S en de HTC Butterfly de Nederlandse winkels nooit meer gaan bereiken en dat KPN, T-Mobile, Vodafone en Tele2 voor niets 3.8 miljard uitgegeven hebben aan 4G vergunningen ;-)

OK, even serieus. Stel je mag één gadget meenemen naar de wereld van ná 21 december. Waar zou jou keuze dan op vallen? 

Het hoeft geen actueel gadget te zijn. Kies iets waarvan jij zegt 'dit was mijn beste, meest bruikbare, meest waardevolle, etc, gadget ooit. Als voorbeeld; mijn keuze is natuurlijk wel gevallen op een 'smartphone', maar dan toch de Nokia 9110 Communicator uit 1999 ;-) Ik ben zeer benieuwd naar jullie keuzes. Enfin, reageer maar!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.