Nieuws
10 september 2005 - Ron Smeets

Welcome Cowgirl!

We zijn er best een beetje trots op en dat willen we weten ook. Vanaf aanstaande maandag wordt het Mobilecowboys team versterkt met een heuse Cowgirl: Elske de Boer.

Elske loopt al heel wat jaartjes mee in het (mobiele) internet werledje in diverse hoedanigheden bij voornamenlijk uitgeverijen. Ze heeft echter al jaren 1 grote passie: mobiele gadgets, van iPod tot PSP en van Flybook tot Smartphone.

Wij kijken dan ook vol verwachting en vertrouwen uit naar haar eerste postings. We hebben helaas nog geen foto van haar dus de cowgirl hiernaast is, voor alle duidelijkheid, niet onze Elske.

Welkom bij de club Cowgirl!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.