Geruchten
11 april 2008 - Ron Smeets

Weer twee nieuwe P5 'Paris' foto's 'uitgelekt'

Dit begint langzaam maar zeker te rieken naar een door Sony Ericsson zelf geregisseerde geruchtenstroom want de regelmaat waarmee 'The Unofficial Sony Ericsson Blog' (USEB) foto's 'lekt' is niet iets dat je normaal van een blog zou mogen verwachten, toch?

Heb je een blog en krijg je vijf, tien of meer foto's van een nieuw toestel in handen dan wil je die natuurlijk het liefst meteen allemaal posten om het risico te vermijden dat ze nog ergens anders uitlekken. In het geval van de P5 lijkt het wel alsof deze bloggers op commando (van Sony Ericsson?) lekken.

Maar goed, zie hier (foto boven en hieronder) de volgende twee kiekjes van de P5 'Paris'. Deze keer is gefocust op de zij- en achterkant. Overigens meldt USEB vandaag ook dat mijn gaat 'bekijken' of en zo ja wanneer ze een videopreview van het toestel gaan posten.Gerelateerde links:
Eerste échte foto van de Sony Ericsson P5i 'Paris' gespot
Nog een foto van de Sony Ericsson P5 'Paris'
Nieuwe Sony Ericsson spy-foto's van de P5 (Paris) en P3i
Derde foto P5 opgedoken
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.