Entertainment
22 november 2007 - Ron Smeets

Weer eentje die niet weet hoe de iPhone werkt ;-)

Deze keer is het een acteur en gelukkig niet iemand waarvan je zou mogen verwachten dat hij of zij weet hoe een GSM, de iPhone in dit geval, werkt.

Zie hier (klik op de foto voor een grotere versie) Charlie Sheen die al rijdend probeert te bellen met een iPhone die hij ondersteboven aan zijn oor houdt.

Behalve dat dát er natuurlijk al bijzonder dom uit ziet is ook het hands-on bellen tijdens het autorijden niet bijzonder slim.

Via: Engadget MobileGerelateerde links:
Nog even wennen aan de iPhone
iPhone moeilijker te gebruiken dan verwacht?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.