Geruchten
24 maart 2014 - Ron Smeets

Weer een video(p)review van de nieuwe HTC One gelekt

UPDATE (22u10): Het heeft even geduurd maar deze preview video is nog even offline gehaald op last van ene Andrzej Tokarski ;-) Kon hem zo snel ook niet ergens anders vinden.

Morgen is de officiële presentatie van de (All New) HTC One (aka M8) in Londen. Helaas zal de Taiwanese fabrikant daar nog maar weinig echt kunnen onthullen. Nadat eerder al tientallen foto's en een video uitlekten is daar dit weekend nog een bijna 15 minuten durende Duitse video(p)review aan toegevoegd.

Daarin wordt onder andere verteld dat de naam van het toestel, waarover nogal wat te doen was, gewoon HTC One zal blijven en niet All New HTC One of HTC One 2. Morgen weten we het zeker. De Duitse video staat in ieder geval hieronder.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.