Accessoires
01 november 2006 - Ron Smeets

Weer een Pink gadget

Maar dan anders. . . Sony lanceert namelijk de P!nk Memory Stick Micro die behalve roze zijn naam toch vooral dankt aan de extravagante Amerikaanse zangeres met dezelfde artiestennaam

Nee! ze heet natuurlijk niet Sony Memorystick, maar we hebben het hier over Pink, de Madonna van de 21e eeuw. De Memorystick zelf is gewoon zwart en heeft een capaciteit van 512Mb.

De MSMicro is onder andere te gebruiken in de volgende Sony Ericsson GSM's: K790i, K800i, M600i, K610i, Z530i, Z550i en de W300i. De prijs voor deze Memory Stick is nog niet bekend gemaakt, maar hij zou wel al vanaf 2 november leverbaar worden.

Bron: Shiny ShinyGerelateerde links:
Pink PSP komt er ook aan
Een echte universele cardreader
DS Lite wordt ook in roze geleverd
Heel erg roze
Nokia zwicht ook voor 'roze' hype
Pretty in Pink
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.