Geruchten
29 augustus 2011 - Ron Smeets

Weer een onderdeel van de iPhone 4S gespot?

De afgelopen weken zijn al diverse keren vermeende onderdelen van een goedkopere iPhone opgedoken. Deze, de iPhone 4S, zou samen met de iPhone 5, in oktober, onthuld gaan worden. Natuurlijk zijn het allemaal nog geruchten.

Hoe dan ook, vandaag is weer een 'front panel', met onderdeelnummer N94 (what's in a name ;-)) opgedoken. Op het eerste gezicht lijkt dit niet veel meer dan het frontje van de huidige iPhone 4, maar oplettende kijkers hebben ontdekt dat er een ietwat ander, rond, 'gaatje' zit bij de uitsparing voor de speaker, net boven het display. Kijk zelf maar.

iphone-4-s-Front-Rumor-2908 iphone-4-s-Front-Rumor-2908-b

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.