Toestellen
02 oktober 2005 - Ron Smeets

Weer een Nokia toestel realease uitgesteld

Nadat we eerder al met pijn in ons hart moesten melden dat Nokia de release van de N91 Musicphone naar begin 2006 had verschoven, hebben we nu nog meer slecht Nokia nieuws.

De langverwachte Tablet ofwel Nokia 770, komt, zo blijkt nu, niet in Q3 van dit jaar op de markt, al was het alleen maar omdat dit kwartaal inmiddels verleden tijd is en er nog steeds geen 770's in de winkels liggen. De officiele reden is, zoals vo vaak bij Nokia, dat men de software nog aan het verbeteren is.

Nokia verwacht overigens wel dat de Tablet nog voor het eind van dit jaar gereleased gaat worden. Een hele gerustelling voor iedereen die op zijn of haar verlanglijstje voor de kerst de N91 vervangen had door de 770.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.