Geruchten
17 februari 2014 - Ron Smeets

Weer een nieuwe video van de Sony Xperia Sirius (aka Z2)

Met nog een paar dagen te gaan tot het MWC is nog maar eens een video van de Sony Xperia Sirius opgedoken. Inmiddels de zoveelste 'lek' van deze nieuwe Sony.

In het ruim 12 minuten durende filmpje wordt zo ongeveer de hele UI doorgespit, inclusief de 4K video opname instelling, en is het toestel zelf ook goed te zien. Erg spectaculair is de video verder niet, maar dat mag de pret niet drukken dus als je een klein kwartiertje de tijd hebt... enjoy!

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.