Geruchten
17 mei 2007 - Ron Smeets

Weer een nieuwe Nokia, de N85?

Helaas, ook dit is weer een typische gevalletje van (Chinese) namaak alhoewel ik zo op het eerste gezicht niet direct zie op welke echte Nokia deze fake N85 zou moeten lijken, maar goed.

De fakers hebben zich niet eens de moeite gedaan om de naam Nokia te verbasteren tot Nokla of Nakio maar gebruiken gewoon de originele naam en logo om de indruk te wekken dat we hier toch echt met een originele Nokia N85 te maken hebben. Yeah, right!

Hij schijnt, zo meldt JustAMP, online te koop te zijn voor 450 dollar.

Voor de volledigheid ook maar even enkele specs zodat jullie kunnen zien wat je voor die, pakweg, 340 Euro aan features zo allemaal kunt verwachten een 2MP camera, microSD, twee speakers (stereo) en touchscreen display.

Alsof je voor dat geld geen echte Nokia kunt kopen met betere specs. . .Gerelateerde links:
Fake N95 met slider functie
Fake N95 candybar met 5MP camera en touchscreen
Fake Nokia N88 en N70 op eBay
Nokia klaagt winkels die namaak verkopen aan
Koop originele merk GSM's en geen namaak!
Fake Nokia 7380 op eBay
Fake duurder dan origineel ?!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.