Geruchten
02 mei 2006 - Ron Smeets

Weer een nieuw N Series Nokia?

We zijn goed en wel gewend aan de drie nieuwe N Series toestellen die Nokia vorige week formeel introduceerde of de volgende staat al weer voor de deur.

Welliswaar gaat het hier nog om een gerucht, maar het heeft er wel alle schijn van dat Nokia zich de laatste maanden een beetje als de Europese Samsung gaat gedragen.

Het toestel waar jullie hierboven een wazige foto van zien zou de N83 moeten worden, opvolger van de N80 en ook een slider. Klinkt op zich logisch als je weet dat bij de vorige week aangekondigde N72, N73 en N93 geen 80-er zat.

De specs, die overigens wel heel erg compleet zijn voor een toestel dat zogenaamd uitgelekt is, maar goed: een 2.5-inch 352 x 416 pixel display, Bluetooth 2.0, microSD, 5 MP and VGA cam, UMTS, WLAN (802.11b/g), 4GB HDD en zelfs een mini-jack audio aansluiting.

Heerlijk toch, die geruchtenmolen!Gerelateerde links:
3 nieuwe N-Series Nokia’s officieel aangekondigd
Foto's van de Nokia N73 uitgelekt
iTunes op Nokia N80?!
Nokia N71 prototype gespot
Nokia showt N-series
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.