Geruchten
05 maart 2006 - Ron Smeets

Weer een iPod Video 'gevonden'

Apple's Keynote was vorige week en daar werd, ondanks eerdere hardnekkige geruchten, geen nieuwe iPod generatie geshowed, maar dat wil niet zeggen dat de geruchtenstroom over een eventuele nieuwe iPod Video nu tot stilstand gekomen is.

In tegendeel, zoals deze foto's duidelijk aantonen. Zo te zien zijn er nog altijd meer dan genoeg freaks die met behulp van Photoshop de iPod wereld blijven bestoken met hun 'primeurs'.

Vooral doorgaan!Gerelateerde links:
Eerste 'echte' Video iPod foto?!
iPod Video geruchten-creatie
Video iPod geruchten blijken fake
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.