Nieuws
29 december 2005 - Ron Smeets

Weer een Chinese Nano (zucht)!

Tja, er komt maar geen einde aan de schaamteloze Chinese invasie van nep-iPods!

Deze, Moonbow, is nummer. . . ach we zullen maar ophouden met tellen. Hij ziet er in ieder geval niet uit, ondanks dat ze geprobeerd hebben hem zo veel mogelijk op een echte Nano te laten lijken. Maar ja, bijna is ook helemaal niet!!!

Het is ook nog niet bekend hoeveel opslagcapaciteit deze kloon zal krijgen, maar voor het geval dat ze helemaal geen flash-geheugenmodules kunnen betalen bij Moonbow hebben ze er wel alvast een FM-Tuner en Tetris in gestopt.Gerelateerde links:
Pico: de Nano kloon van LuxPro
Nog een Nano kloon
Nog een Apple 'HobbyBob' ripoff
Zen Vision:M versus iPod Video
Creative's antwoord op de iPod Video
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.