Nieuws
19 september 2011 - Ron Smeets

Weekend gratis SMS'en voor Vodafone Prepaid klanten

Naar aanleiding van het nieuwe Voice Of Holland 'seizoen' heeft Vodafone besloten dat alle prepaid klanten het komende weekend, vanaf vrijdag 23 september, 20u00 tot zondag 25 september, 23u59, gratis mogen SMS'en.

Iedere prepaid klant die een Zorgeloos SMS Blox heeft krijgt bovendien nog eens 1000 SMS'jes extra, mits die bundel voor vrijdag 23 september, 0u00, actief is.

De SMS aanbieding van Vodafone is natuurlijk vooral bedoeld als extra promotie voor TVOH, maar je bepaalt natuurlijk zelf met wie en waarover je SMS't. Letwel, de actie geldt alleen voor SMS'jes die binnen Nederland verzonden worden naar Nederlandse mobiele nummers. Zogenaamde SMS koopnummers en -premium diensten zullen ook niet gratis zijn natuurlijk. Alle voorwaarden kun je hier nalezen (PDF)

Rest nog de vraag wie er tegenwoordig, sinds de komst van WhatsApp en andere Messenger services, nog SMS't? Prepaid klanten, zonder datategoed, waarschijnlijk. Zo moet ook Vodafone gedacht hebben ;-))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.