Geruchten
09 september 2007 - Ron Smeets

Wederom berichten over cameraprobleem bij de P1i

Ruim twee weken geleden meldden enkele P1i eigenaren op een van de forums van Esato dat ze problemen hadden met de camera van hun nieuwe Sony Ericsson Smartphone.

De camera bleek, in sommige gevallen, al na enkele dagen niet meer te functioneren. Inmiddels worden, wederom bij Esato, ook andere problemen gemeld waar de P1i door geplaagd zou worden.

In sommige gevallen hebben de foto's die met het toestel gemaakt worden allemaal een groen-achtige kleur. Iets dat lijkt op een defecte of niet goed werkende CMOS chip.

Ik ben wederom benieuwd of er P1i eigenaren in Nederland en/of Belgie zijn die deze problemen al zijn tegengekomen.Gerelateerde links:
Sony Ericsson M610 / P700 is dus de P1i
Cameraproblemen bij de P1i?
Nokia E90 vs Sony Ericsson P1i
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.