Nieuws
18 juni 2012 - Ron Smeets

Webwinkel GSM.nl in financiële problemen, verkoop gestopt

Volgens Telecompaper is de webwinkel van GSM.nl in financiële problemen verzeild geraakt. De site is nog wel online, maar bestellingen worden niet meer geaccepteerd.

GSM.nl meldt zelf op de site dat er momenteel inderdaad geen bestellingen geplaatst kunnen worden vanwege 'onderhoud en ombouw van de website'. Over financiële problemen wordt niets gezegd.

Volgens Telecompaper zou het bedrijf achter GSM.nl, Elders Websales, niet meer aan haar financiële verplichtingen kunnen voldoen. Wanneer je op de webshop van GSM.nl een bestelling wilt doen, dan verschijnt de melding: "Helaas zijn de acties en prijzen van het door u geselecteerde abonnement niet meer geldig. Binnen enkele dagen zal dit abonnement weer te bestellen zijn, met nieuwe acties!"

Op de homepage staat:

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.