Nieuws
28 november 2012 - Ron Smeets

WebOS duikt op als Android App

WebOS werd enige tijd geleden, als smartphone OS, 'gekilled' door HP en 'verkocht' aan de Open Source community.

Nu is Open WebOS opgedoken als een Android App. Het is nog een PreAlpha release, ontwikkeld door PHXDevices. Nog lang niet klaar voor het 'grote publiek' dus. Volgens de makers hebben ze nog heel wat werk te verzetten. Hieronder kun je een aardige videodemo van de OpenWebOS app bekijken. Daarin is inderdaad te zien dat de 'app' nog lang niet klaar is ;-)

Het toestel dat in de video gebruikt wordt is overigens een LG Nexus 4. Maar wel eentje met een flinke scheur in het scherm (midden onder)

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.