Nieuws
21 november 2010 - Ron Smeets

WebOS 2.0 komt naar alle Palm's

Goed nieuws voor de, zover die er zijn, Palm Pre, Pre Plus, Pixi en Pixi Plus eigenaren in Nederland en België. HP Palm heeft min of meer officieel bekend gemaakt dat de nieuwste versie van het WebOS, HP WebOS 2.0, als upgrade ook beschikbaar zal komen voor bovenstaande Palm Smartphones.

Josh Marinacci van HP Palm deed deze belofte tijdens een Developer Day voor HP WebOS. Voor de liefhebbers staat hieronder een video van zijn presentatie.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.