Nieuws
06 juli 2011 - Ron Smeets

Weber BBQ app heeft een 'Weber prijskaartje'

Zelf ben ik een echte BBQ fan en daarbij laat ik mij doorgaans niet weerhouden door het 'Nederlandse' weer ;-)) Iedereen die regelmatig de BBQ opstookt weet waarschijnlijk wel dat Weber Grills erg goed, maar ook erg duur zijn.

Welnu Weber heeft nu ook een iPhone en iPad BBQ App, On The Grill, gelanceerd en ook die heeft een 'Weber' prijskaartje. Ik bedoel, €3.99 voor een applicatie met 250 recepten en tips vind ik behoorlijk aan de prijs.

Nu moet iedereen natuurlijk zelf maar bepalen of je er 4 euro voor over hebt om wat tips en recepten voor je (Weber) BBQ op je iPhone of iPad te kunnen raadplegen, maar ik vond de app niet zo indrukwekkend als Weber in het persbericht ons wil doen geloven. Vooral het argument dat je met de app onderweg je BBQ kennis kunt verhogen vond ik hilarisch ;-) Maar goed, voor de BBQ fans die de app toch, eventueel als aanvulling op hun Weber BBQ, willen aanschaffen; On The Grill is via iTunes te downloaden.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.