Nieuws
14 november 2007 - Ron Smeets

Web-log.nl gaat mobiel

Via DC: Alle weblogs binnen web-log.nl zijn vanaf vandaag geoptimaliseerd voor bezoek vanaf een mobiele telefoon of pda.

Om de mobiele versie van een web-log.nl blog te kunnen zien hoeft alleen de extensie ‘.nl’, waarop de internet versie van een weblog adres eindigt, vervangen te worden door .mobi’.

Om de mobiele versie optimaal zichtbaar te maken op de verschillende mobiele telefoons en pda’s wordt alleen het laatst gepubliceerde bericht met bijbehorende afbeelding(en) volledig getoond. Verwijzingen naar eerder gepubliceerde berichten staan aan de linkerzijde vermeld.Gerelateerde links:
Truvo Mobiel website
StreamingPDA.nl; Voetbal op je Mobiel
Baresite maakt elke website mobiel
Mobiele versie van de 'Million Dollar Website'
Vormgevers zitten mobiel internetten dwars
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.