Nieuws
24 december 2011 - Ron Smeets

We verloten drie smartphones bij 10.000 Twitter volgers!

Het jaar is bijna voorbij en de Kersttijd is bij uitstek geschikt voor het geven van kadootjes. Daarom start ik vandaag, 'Kerstavond', met onderstaande actie.

Momenteel heeft Mobile Cowboys bijna 8.500 9.100 volgers op Twitter. De komende weken (of dagen als het sneller gaat ;-) wil ik de magische grens van 10.000 volgers bereiken. Als de 10.000e volger zich gemeld heeft dan verloot ik drie smartphones. Daarvoor heb ik Samsung, Nokia en Sony Ericsson bereid gevonden om elk een fraai, high end, toestel te sponsoren voor deze actie.

Je kunt vanaf nu, tot en met het moment dat de 10.000e volger bereikt is, kans maken op een Samsung Galaxy Nexus, een Nokia Lumia 800 of een Sony Ericsson Xperia Arc S. Check dus of je Mobile Cowboys op Twitter al volgt en zoniet: ga ons dan volgen! Hoe sneller de 10.000e volger bereikt wordt, des te eerder maak je kans op het winnen van een van deze drie nieuwe smartphones! Ow, en wees gerust, als je nummer 10.001 bent, dan maak je ook nog kans hoor.  Het maakt dus niet uit of je precies de 10.000e volger wordt. De actie loopt tot het eind van de dag waarop nummer 10.000 zich meldt. Kort daarna zal ik hier, en via Twitter, de drie winnaars, en toestellen, bekend maken.

De drie te winnen toestellen, in willekeurige volgorde ;-)

Lumia-800-a Sony-Ericsson-Xperia-arc-S Samsung-Galaxy-Nexus11

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.