Toestellen
04 januari 2007 - Ron Smeets

We maken een GSM met GPS en noemen hem. . .

. . .GPS Phone.

Kijk, dat je als toestelfabrikant het al niet kunt opbrengen om zelf een GSM of Smartphone te ontwerpen is al erg genoeg.

Bij Pharos, beginnend toestelmaker, is het helaas nog erger gesteld met de creativiteit. Om te beginnen namen ze de E-TEN X500 Smartphone als basis (uhhm, zeg maar een 1-op-1 kopie) voor hun eigen toestel en vervolgens staken ze ongeveer twaalf seconden in het bedenken van een naam hiervoor. Ze kwamen dus niet verder dan 'GPS Phone'.Gerelateerde links:
Nieuwe E-TEN Smartphone op komst
E-Ten X500 smartphone niet mooi maar wel compleet
Mio Pocket Phone met GPS
Kleinste GPS ontvanger ooit
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.