Nieuws
06 november 2009 - Ron Smeets

We hebben er weer een zusje bij: StyleCowboys

Sinds afgelopen nacht om precies 23u59 hebben we er weer een zusje bij: StyleCowboys. Op dit nieuwe Cowboy blog komen zaken als domotica, multi-media, computers, foto & video, maar ook mobiele devices, stijlvolle gadgets, lifestyle onderwerpen en producten die het label 'duurzaam' mogen dragen volop aan bod.

Stylecowboys.nl is ontwikkeld in samenwerking met onze eigen Style-chief en Domotica-guru Harold Kuepers, welke voor de meeste lezers van Dutch- en Mobile Cowboys, inmiddels geen onbekende meer is.

Harold Kuepers: "Met de lancering van StyleCowboys gaat voor mij een droom in vervulling. Een leven vol lifestyle, domotica en multimedia is mij op het lijf geschreven en is een passie die ik al heel lang koester. Ik ben dan ook heel blij dat ik samen met de hele crew van de Cowboys-familie aan deze klus mag en kan beginnen. StyleCowboys is een blog voor mensen die passie hebben voor toekomstige slimme technologieën als domotica en gadgets die het leven veraangenamen en een stuk aantrekkelijker maken."

Voor de techniek van Stylecowboys tekende dit keer Bugbyte uit Breda waar die andere guru Bertjan (BJ) inmiddels mede vennoot is geworden. De vormgeving is ontworpen door Marjolijn Kamphuis die naast hoofdredactrice van Dutchcowgirls ook steeds meer betrokken is bij de huisstijl van onze blogs.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.