Geruchten
14 mei 2011 - Ron Smeets

Wazige kiekjes van 'n Sony Ericsson Cybershot Android phone?

Enkele dagen geleden doken de eerste wazige kiekjes op van een Sony Ericsson toestel dat, als de geruchten kloppen, de eerste Android smartphone met Cybershot camera van de Zweeds-Japanse fabrikant zou moeten worden.

Zoals gezegd, echt duidelijk zijn de foto's niet, maar je kunt wel het Sony Ericsson en Cybershot logo zien en onder het display zitten ook de bekende Android 'bedieningsknoppen' (back, home en menu). Verder, maar dat is op deze foto's niet echt goed te zien, lijkt dit toestel op het eerste gezicht niet echt op de huidige Android smartphones van Sony Ericsson.

Over de specs is nog niets uitgelekt dus het is nog onduidelijk of dit Cybershot toestel uitgerust zal worden met een Exmor R camera, optische zoom en/of een Xenon flitser en HD video functie, maar dat zijn toch wel vier functies die je tegenwoordig standaard zou mogen verwachten van een Sony Ericsson Cybershot smartphone, toch? Zeker als de Zweeds-Japanse fabrikant nog werk wil maken van haar ambitie om wereldmarktleider in het Android segment te worden. De kiekjes:

SE-Android-Cybershot-Rumor-a SE-Android-Cybershot-Rumor-b SE-Android-Cybershot-Rumor-c

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.