Geruchten
04 juni 2006 - Ron Smeets

Wazige foto's van Microsoft's 'iPod'

Een toevallige voorbijgangster heeft dit weekend bij een Cafe in Santa Cruz naar eigen zeggen een demo gezien van een commercial van wat de Microsoft versie van de ipod zou moeten worden.

De foto's zijn nogal wazig, maar we gaan er van uit dat dat komt omdat ze een TV scherm fotografeerde dat ook nog eens achter glas stond.

Engadget heeft de foto's in ieder geval geplaatst en ook zij hebben hun bedenkingen over de echtheid van de kiekjes , maar het zijn daarom ook niet voor niets 'Mobile Rumors'.

Voor zover het te zien is lijkt de Microsoft iPod in ieder geval voorzien te zijn van een redelijk groot display. Wordt ongetwijfeld vervolgd.Gerelateerde links:
Creative's antwoord op de iPod Video
Samsung's IPod Phone
IPod op eenzame hoogte
De zoveelste...
Turkse iPod's gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.