Geruchten
30 januari 2007 - Ron Smeets

Wazige foto van de second edition Motorola Q?

Volgens een van de bezoekers van Howard Forums zou het toestel dat op deze foto links naast de Motorola Q ligt de tweede versie van de Q moeten worden.

Enkele maanden geleden deden ook al enkele geruchten de ronde over een mogelijke nieuwe Q, de Q Pro.

De foto hierboven is wat onderbelicht, maar het toestel dat we hier zien lijkt wel veel op de Q Pro die eerder al op een Hongaars blog gespot werd.

Helaas zullen wij er in Nederland voorlopig niet veel aan hebben want we wachten ook nog steeds op de komst (als dat nog gaat gebeuren) van de eerste Q.Gerelateerde links:
Foto's van de Motorola Q Pro?
Motorola Q Pro op komst?
Motorola Q komt niet naar Europa
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.