Toestellen
18 mei 2006 - Ron Smeets

Waterdichte Sony Ericsson GSM

Voor het bellen zelf is het natuurlijk onzin: een waterdichte GSM van Sony Ericsson.

Toen ik enkele jaren geleden na een dagje zeevissen mijn, toen nog, Nokia 7110 uit de zak van mijn regenjack haalde waar in de loop van de dag ongeveer 20 cm water binnengedrongen was, was ik er maar wat blij mee geweest.

Enfin, de SO902WP+ is sinds kort in Japan te koop. Echt zwemmen kun je er niet mee, maar veel scheelt het niet . Het toestel kan maximaal een half uur op een meter diepte 'overleven'. Voldoende voor de ongelukjes zoals het bukken boven een toilet op te kunnen vangen.

De SO902WP+ is qua specs gelijk aan zijn niet waterdichte broertje, met dien verstande dat de 3.2MP cam vervangen is door een 1.3 MP versie. Waarom? Dat is ons ook een raadsel.Gerelateerde links:
Waterproof headset van Bluetrek
Waterdichte Nano case
Waterdichte Casio GSM voor LG
Maak je camphone waterproof
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.