Accessoires
31 december 2005 - Ron Smeets

Waterdichte Nano case

Het is er niet echt het weer voor, maar voor diegenen die binnenkort warmere oorden gaan opzoeken en hun iPod willen meenemen is er nu de waterdichte case voor de Nano van H2O Audio.

H2O heeft dezelfde waterdichte cases ook voor andere iPod's, camera's en meer van dat soort gadgets die je wel wilt meenemen op vakantie of (scuba)duik trip, maar niet nat mogen worden.

Echt duiken is er overigens voor de meeste iPod's niet bij. De nano case is net voldoende waterdicht om er tot 3 meter onder het wateroppervlak mee 'af te dalen'. Wel ideaal voor surfers en zwemmers dus. Hij wordt op de komende CES in Vegas voor het eerst geshowed en gaat $79,95 kosten.Gerelateerde links:
Waterdichte Casio GSM voor LG
Outdoor smartphone van Panasonic
Zwemmen met je mobieltje
Maak je camphone waterproof
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.