Toestellen
02 februari 2007 - Ron Smeets

Waterdichte GSM van Fujitsu

Fujitsu heeft met de F703i een toestel ontworpen speciaal voor liefhebbers van watersporten.

Deze clamshell is namelijk volledig waterproof en kan tot 30 minuten in 1 meter water doorbrengen zonder dat ie daaraan ten onder gaat.

Ondanks de waterdichte behuizing is de F703i toch maar 17.9 milimeter dik, weegt hij minder dan 120 gram en heeft ie zelfs een 1.3MP cam en microSD geheugenkaart.

Ook handig voor diegenen die hun GSM in de borstzak van een hemd 'bewaren' en zich op het toilet bukken. . . Vooropgesteld dat je hem er dus binnen een half uur weer uit haalt en de pot niet dieper is dan 1 meter, maar dat laatste lijkt onwaarschijnlijk.Gerelateerde links:
iPod speakerdock voor in het water
Maak je Treo waterproof
Hoe reanimeer ik mijn verdronken mobieltje
Waterdichte Sony Ericsson GSM
Waterproof headset van Bluetrek
Waterdichte Nano case
Waterdichte Casio GSM voor LG
Maak je camphone waterproof
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.