Accessoires
16 januari 2012 - Ron Smeets

Waterdichte gadgets dankzij HzO

Een van de meest voorkomende ongelukjes met mobiele telefoons is het vallen in water of waterschade. Nee, ik doel niet op de reparateurs die soms 'waterschade' als oorzaak aanwijzen om al dan niet onder de garantie uit te komen.

Zagg, de makers van Invisible Shield, heeft een oplossing die in principe geschikt is voor alle (mobiele) gadgets; HzO is een soort van een waterdichte coating die over het toestel 'gespoten' wordt. Hieronder kun je enkele demo video's bekijken.

De coating moet wel tijdens het productieproces van de telefoon (of andere mobiel gadgets) aangebracht worden. Het is dus geen bescherming die je achteraf, zelf, kunt laten toevoegen.

 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.