Toestellen
25 februari 2013 - Ron Smeets

Waterdichte Fujitsu Arrows X komt naar Europa?

Vanochtend liep ik op de stand van Fujitsu tegen de nieuwe Arrows X F-02E aan. Een waterdichte 5 inch phablet met full HD scherm, 1.7 GHz quad core Tegra 3 processor met 2GB RAM, Android Jelly Bean en een 16 megapixel camera die onlangs voor de Japanse markt gepresenteerd werd. Niet bijster interessant voor de Nederlandse of Europese markt dus.

Nou, dat blijkt dus even iets anders te liggen. Een van de PR dames die bij het toestel stond wist mij namelijk te vertellen dat Fujitsu plannen heeft om deze nieuwe Arrows X wel degelijk ook in Europa te gaan lanceren. Wanneer? Dat kon ze nog niet zeggen. Enfin, genoeg aanleiding dus om de waterdichte Arrows X eens van iets dichterbij te bekijken.

Navraag bij een andere PR dame van Fujitsu leverde overigens nog geen definitieve bevestiging op dat de Arrows X naar Europa komt. Aanvankelijk ontkende ze het maar doorvragen leidde tot een glimlach en de opmerking 'We will see'.

http://www.youtube.com/watch?v=wjFPKJwRZbI
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.