Accessoires
30 augustus 2011 - Ron Smeets

Waterdichte en stofvrije tablet van Fujitsu op komst

Zo op het eerste gezicht lijkt het hebben van een waterdichte en stofvrije tablet een overbodige luxe, maar als je er even over nadenkt dan kun je toch wel wat situaties bedenken waarin het mogelijk een voordeel zou kunnen zijn.

Wanneer je de tablet als ereader gebruikt bij het zwembad bijvoorbeeld of, voor de professionele gebruikers, die veel buiten werken en de tablet zakelijk inzetten. Hoe dan ook, Fujitsu is van plan een waterdichte en stofvrije Android Tablet te gaan onthullen. De Arrows Tab is echter alleen voor de Japanse markt bedoeld.

Behalve de robuuste afwerking zal de Fujitsu Arrows Tab uitgerust worden met een 10.1 inch WXGA (1280x800) touchscreen display, een 1Ghz dual core processor met 1GB RAM, Lte support (voor het Japanse NTT Docomo netwerk), 16GB intern opslaggeheugen, een microSD kaart optie, WiFi, Bluetooth 2.1, GPS, microUSB aansluiting en een 5 megapixel camera aan de achterzijde plus een 1.3 MP versie aan de voorkant.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.