Nieuws
28 februari 2006 - Ron Smeets

Wat zou Steve Jobs doen?

Dat was de vraag die Engadget voor de derde maal vlak voor een grote Apple presentatie aan haar lezers voorlegde in de hoop dat die hun creatieve geesten op hol zouden laten slaan met tientallen nieuwe Apple wannahaves tot gevolg.

Volgens mij is ze dat wel gelukt. . . Als het aan het Engadget publiek zou liggen, dan waren de MacTendo, iPod Talk en iPad Apple's gadgets voor de komende jaren. Helaas zullen we nog tot vanavond moeten wachten voordat Stevie zelf het nieuws zal onthullen. Of zou hij 'op' zijn en de iGiveUp introduceren (zie foto).

Verderop (na de klik) vinden jullie nog enkele foto's van de leuktste en origineelste inzendingen .

Een greep uit de tientallen inzendingen die Engadget publiceerde (er zullen er ongetwijfeld veel meer geweest zijn):Gerelateerde links:
Apple's mobiele MacWorld nieuwtjes
Apple geruchten machine
Apple registreert merknaam ´Mobile Me´
Apple's smartphone een kwestie van tijd
Wat mist de Motorola iTunes GSM?
Terrabyte iPod en Apple iPhone komen er aan
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.