Toestellen
24 oktober 2014 - Ron Smeets

Wat kun je allemaal met de S Pen op je Galaxy Note 4 Samsung heeft de stylus nieuw leven in geblazen en veel meer functies gegeven

Ik moet eerlijk toegeven dat ik in de tijd dat ik een fervent Galaxy Note (en Note 2) gebruiker was de S Pen nauwelijks uit het toestel haalde. Natuurlijk heb ik de stylus wel geprobeerd, maar veel verder dan de Air View weergaven of het maken van een boodschappenlijstje kwam ik niet. Ik vond het simpelweg niet echt handig en creatief (remember Notasso) was ik al helemaal niet.

De wederom vernieuwde S-Pen van de Galaxy Note 4 heeft heel wat meer functies, zoals Samsung in onderstaande video benadrukt. Als ik mijn testexemplaar van de Note 4 binnen heb zal ik de Enhanced S Pen eens wat meer onder de loep nemen ;)

http://youtu.be/0ywUStNPlH4

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.