Nieuws
10 juli 2008 - Ron Smeets

Wat kost de iPhone in de andere landen?

Een van onze lezers (thanx Jeroen) vond deze handige link waarop alle iPhone prijzen te vinden zijn van de landen waar het toestel morgen te koop zal zijn.

Daarop is ook te zien dat het toestel, zonder abonnement en SIMlock het voordeligst wordt in Zwitserland. Daar kun je de 8GB versie al voor 323 Euro kopen. Voor het 16GB model betaal je 385 Euro.

België is het duurste iPhone land, maar dat wisten we al. Overigens staan bij het vlaggetje van de VS nog hogere prijzen (599 en 699 Euro) voor de iPhone, maar volgens mij zijn die bedragen in Dollars. . .Gerelateerde links:
Unlocked iPhone 3G in België vanaf 525 Euro
iPhone vanaf vrijdag 11 juli om 09u30 te koop
3G iPhone zonder abonnement vanaf 499 Euro
3G iPhone vanaf 11 Juli bij T-Mobile
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.