Nieuws
25 juni 2010 - Ron Smeets

Wat is beter? een Super AMOLED of Retina display

De displays van mobiele telefoons, of in ieder geval de bruikbaarheid daarvan in fel (zon)licht is iets dat nog steeds voor verbetering vatbaar is. Twee van de nieuwste technologiën zijn Super AMOLED (Samsung Galaxy S) en Retina (iPhone 4).

De vraag welke van die twee beter is hebben ze bij Engadget proberen te beantwoorden met behulp van twee video's. Ik zeg, een typisch gevalletje van 'too close to call' ;-) Oordeel zelf maar.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.