Entertainment
22 november 2005 - Ron Smeets

Wat hebben GSM's en spijkerbroeken gemeen?

Wat doen jullie met je oude GSM's? Geef je hem door aan broer, zus, zoon of dochter. Of leg je hem in de kast met de gedachte; "Die kan nog wel eens van pas komen"? Recyclen is natuurlijk ook een optie.

Onderzoek in de VS heeft in ieder geval uitgewezen dat bijna de helft van alle ondervraagden zegt zijn of haar oude mobieltje ergens in huis te bewaren nadat ze een nieuwe hebben.

Daarmee lijkt de mobiele telefoon zich in dezelfde categorie te scharen als oude spijkerbroeken. Ruim een kwart van de ondervraagden zegt die namenlijk ook te bewaren voor het geval dat. . .

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.