Nieuws
10 juli 2012 - Ron Smeets

Wat een week...

Wat een week hebben we achter de rug! Kort na terugkeer van mijn last-minute vakantie (1 juli) ging Mobile Cowboys down, samen met alle sites. Dat duurde meer dan 24 uur. Diverse afspraken, de technische naweeen en wat privé beslommeringen zorgden ervoor dat ik zelf sinds 4 juli niet in staat ben geweest om Mobile Cowboys bij te houden.

Vanaf vandaag is dat echter allemaal verleden tijd. Reken dus weer op 5 tot 10 berichten per dag van mijn hand, aangevuld met nieuws van de andere cowboys. Ow, en er lopen ook nog twee win-acties. Die zouden vorige en deze week aflopen maar door alle problemen van de afgelopen twee weken heb ik besloten om beide wedstrijden tot eind deze week (vrijdag de 13e ;))) te verlengen. Dus: kans maken op een Lumia 900, 710 of 610; kijk hier. Liever een nieuwe Sony Xperia S, P of U? Dan moet je hier zijn.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.