Accessoires
07 maart 2006 - Ron Smeets

Wat de Origami NIET is!

Tja, hij is een van de echte Microsoft guru's en daarom telt zijn mening vaak net iets meer dan die van de vele honderden bloggers en schrijvers die geruchten rond Microsoft producten verspreiden.

We hebben het natuurlijk over Robert Scoble die op zijn eigen blog vandaag vooral 'sprak' over wat de Origami, die hij al gezien heeft, niet is en zal zijn. . .

Het is dus geen iPod killer, geen XBox portable, geen OQO killer en ook geen PSP killer. Na de nodige reacties liet Scoble nog wat mogelijke concurrenten opgelucht ademhalen. Zo is de Origami dus ook geen Nokia N90 killer, geen Treo 700 killer en zelfs geen Palm killer.

Over wat het dan wel is? Daarvoor moeten we donderdag maar 'afstemmen' op Channel9.

Wat hij wel nog wilde delen met de rest van de wereld was het feit dat hij er zelf in ieder geval ook eentje zal kopen en wel van zijn eigen (zuur)verdiende dollars.Gerelateerde links:
Is dit de Origami?!
Origami onthulling tijdens de CeBIT
Microsoft's antwoord op de iPod?!
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.