Entertainment
01 juli 2008 - Ron Smeets

Warner Music weer terug in de Nokia Music Store

Ruim een half jaar geleden trok Warner Music zich vlak voor de officiële release nog terug uit zowel de Nokia Music Store als het Comes with Music programma van de Finse fabrikant. Warner was destijds bang voor copyright misbruik door Nokia.

Welnu, die angst lijkt verdwenen te zijn want vandaag kondigde Nokia aan dat de Warner Music Group besloten heeft haar artiesten en diens muziek nu ook via de Nokia Music Store en Comes With Music programma te gaan ontsluiten.

PersberichtGerelateerde links:
Nokia Music persconferentie in Londen
Nokia Music Store Nederland gelanceerd
Een jaar lang muziek downloaden bij een nieuwe Nokia
Kylie's nieuwste album 'X' het eerst bij Nokia Music Store
Warner Music trekt zich terug uit Nokia's Music Store
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.