Nieuws
29 april 2009 - Ron Smeets

War Child en T-Mobile op 5 mei in actie voor kindsoldaten

Op 5 mei zijn War Child en T-Mobile in alle dertien festivalsteden aanwezig om aandacht te vragen voor kindsoldaten. Onder het motto ‘Laat kindsoldaten niet schieten!’ worden festivalbezoekers uitgedaagd om met een voetbalspel de oorlog uit een kindsoldaat te halen.

Op deze manier wil War Child laten zien dat kind en soldaat niet samen gaan. T-Mobile ondersteunt de actie op 5 mei met de vrijwillige inzet van ruim 40 medewerkers.

Bovendien zet T-Mobile een sms-actie op waarmee mensen zich kunnen aanmelden als Friend (vaste donateur) van War Child. Zij kunnen dit doen door ‘5’ te sms’en naar 3344. Want met 5 euro per maand kan War Child 5 kinderen per jaar helpen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.