Nieuws
14 oktober 2007 - Ron Smeets

Wanted: MobileCowboys en -Girls

MobileCowboys is een toonaangevend weblog op het gebied van Mobiele telefoons en Gadgets in Nederland in België.

Ons blog wordt gerund door vrijwilligers die door passie worden gedreven. Inmiddels, twee en een half jaar na de start in 2005 genereert MC al meer dan 1.800.000 pageviews per maand.

Heb jij dezelfde passie op een (deel)gebied van de Mobiele- en/of Gadget-wereld en vind je het leuk om te bloggen? Sluit je dan aan bij MobileCowboys!

Stuur je motivatie om te gaan schrijven naar ron at mobilecowboys.nl en wie weet staat jouw naam binnenkort ook onder menig artikel op 'Het Mobiele Gadget Blog van Nederland'Gerelateerde links:
Mobile Cowboys Nieuwsbrief
Nummer 5.000!
3333 postings over mobiele telefoons, gadgets en zo. . .
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.